Adatvédelmi nyilatkozat

Az adatokat kétféleképpen gyűjtjük:

1. Ön által megadott adatok:

Amikor Ön regisztrál, akkor személyes adatai megadását kérjük, így nevének, e-mail címének. A stopteam.hu nem kívánja Önt azonosítani, így inkognitóját megőrizve nick néven is regisztrálhat.

A stopteam.hu az Ön email címét nem jeleníti meg publikusan megvédve a smap-eketől, így Önnel személyesen csak az Ön kapcsolati űrlapján üzenhetnek.

2. A honlap működése során gyűjtött adatok:

A rendszer működése során statisztikai céllal gyűjtünk adatot, valamint a rendszer biztonsága és hibaelhárítási céllal ideiglenesen naplózzunk adatokat.

Helyben tárolt adatok:

A szolgáltatás komfortosabbá tételéhez ideiglenesen Cookie-kat tárolunk az Ön böngészőjében. Erre például a bejelentkezés megjegyzésénél van szükség.

Az általunk megosztott adatok

A stopteam.hu üzemeltetőjén, tulajdonosán kívül más vállalattal, szervezettel vagy személlyel nem osztjuk meg a személyes adatokat, kivéve, ha a törvény másképp nem rendelkezik.

Adatbiztonság

Mindent megteszünk azért, hogy megóvjuk a felhasználóinkat a birtokunkban lévő adatokhoz való illetéktelen hozzáféréstől, illetve az említett adatok illetéktelen módosításától, közzétételétől vagy megsemmisítésétől.

Nem áll módunka a stopteam.hu webhelyen regisztrált személyek, beküldött tartalmaik hitelességét ellenőrizni, ezért a beküldött tartalomért, hozzászólásért annak szerzője felelős és minden ebből származó jogvitát elhárítunk.